Anders Petter - Nissan Bestickset 48 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nissan Bestickset 48 delar från Anders Petter är ett komplett bestickset för den stora middagen. Den stilrena formen passar alla typer av tillställningar, vardag likväl som fest.

Det är dessutom en fin present för det nya hemmet eller bröllopsparet.Besticksetet är tillverkat i rostfritt stål och är ett komplett serveringsset för 12 personer med gafflar, knivar, skedar och teskedar.Anders Petter Nissan Bestickset 48 delar består av- 12 Anders Petter Nissan matgafflar- 12 Anders Petter Nissan matknivar- 12 Anders Petter Nissan matskedar- 12 Anders Petter Nissan teskedar Anders Petter är Cerveras eget varumärke med noga utvalda produkter. Det som förenar dem är att de är mångsidiga, väldesignade och tillverkade i hög kvalitet vilket gör att detta bestickset från Anders Peter kommer hålla länge, både kvalitetsmässigt och att du inte kommer tröttna på dem i första taget!

Bestickset från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Hardanger Bestikk - Julie Grillbestick 12 delar

Bestickset från Hardanger Bestikk

Missa inga bra priser på Bestickset från Hardanger Bestikk.
Anders Petter - Viken Bestickset 48 delar

Bestickset från Anders Petter

Utforska allt inom Bestickset från Anders Petter.
Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st

Bestickset från Vintage

Se vad Vintage har inom Bestickset.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024