Produktinformation

Luftvä;rmepump1220 -E1 Canvac Den hä;rluftvä;rmepumpenfrå;nCanvachar flera smarta funktioner. Den kan bå;de vä;rma, kyla och rena inomhusluften.Rekommenderad yta ä;r 20-70 m²* och luftflö;det ä;r 350-530 m³/h.Luftvä;rmepumpar ä;r framfö;rallt en kompletterande vä;rmekä;lla och de gö;r sig bä;st i hus med ö;ppen planlö;sning.

Breeze AwayBreeze Away-funktionen fö;rhindrar att direkt luftflö;de blå;ser mot kroppen. Follow me-funktionFjä;rrkontrollen har en smart funktion som gö;r att den kan fungera som temperaturgivare.

Du få;r ett komfortabelt inomhusklimat och ö;kad precision fö;r avlä;sning och anpassning av temperaturen. Du lä;gger fjä;rrkontrollen på; en plats som du anser vara en lä;mplig plats fö;r att mä;ta rummets temperatur.

Sleep-funktionSleep-funktionen sä;nker nattemperaturen och dinauppvä;rmningskostnader. Redo fö;r WiFiCanvac 1220 -E1ä;r fö;rberedd fö;r WiFi så; att du kan styra den med din smartphone, lä;splatta eller dator.

Du behö;ver bara komplettera den med en anpassad WiFi-adapter. Installation av luftvä;rmepumpAv hä;nsyn till miljö;n ä;r det inte tillå;tet att sjä;lv installera sin luftvä;rmepump.

Luftvä;rmepumpar anvä;nder ett speciellt kö;ldmedium som kan bidra till vä;xthuseffekten och skada ozonskiktet om det skulle lä;cka ut eller slä;ppas ut i atmosfä;ren. Av den anledningen må;ste luftvä;rmepumpar enligt lag installeras av ett fö;retag som har kylcertifikat och av en installatö;r med personligt kylcertifikat.Det innebä;r att din Elon-butik må;ste se till att det efterfö;ljs nä;r du kö;per din luftvä;rmepump hos oss, bå;de via elon.se och direkt i butik.

Givetvis kan vi hjä;lpa dig med den installationen.Vid kö;p på; elon.se så; skickas din luftvä;rmepump till en Elon-butik som kan hjä;lpa dig med att boka/utfö;ra en godkä;nd installation.Fö;r att kunna hä;mta ut denna luftvä;rmepump frå;n butiken så; behö;ver du antingen boka installation av den lokala Elon-butiken eller uppge din installatö;rs certifieringsnummer vid upphä;mtning av produkten. Du kan lä;sa mer kring regelverket och annat på;incert.seochalltomfgas.se * Tag ä;ven hä;nsyn till klimatzon, planlö;sning och energifö;rbrukning.

En luftvä;rmepump ä;r en kompletterande vä;rmekä;lla till husets befintliga vä;rmesystem. Lä;s mer om Canvacs luftvä;rmepumpar med kylfunktion» .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024