Produktinformation

Diskmaskin DM3220RFD Cylinda Cylinda DM3220RFD fö;r 14 kuvert ä;r en stor och kapacitetsstark diskmaskin som ä;r perfekt fö;r dig som har ett stort hushå;ll eller ofta har gä;ster. Med en kapacitet på; 14 kuvert kan du enkelt diska alla tallrikar, glas, bestick och kokkä;rl du behö;ver, utan att behö;va stå; och diska fö;r hand.

Tystgå;ende DM3220RFDä;r en diskmaskin som ä;r speciellt anpassad fö;r att vara så; tyst som mö;jligt under drift. Med en ljudnivå; på; 46 db ä;r den relativt ljudlö;s jä;mfö;rt med må;nga andra diskmaskiner, och kan vara ett bra val fö;r den som vill ha en diskmaskin som inte stö;r i hemmet.

En diskmaskin med lå;g ljudnivå; kan också; vara ett bra val fö;r den som bor i lä;genhet och dä;rmed har nä;ra grannar, eller fö;r den som vill ha en diskmaskin som inte stö;r under kvä;llar och nä;tter. FunktionerDM3220RFD har också; olika program och instä;llningar fö;r att mö;ta olika behov och fö;rutsä;ttningar.

Du kan till exempel vä;lja autodisk, extra torkfunktion och autoö;ppning av luckan i slutet av programmet. Flexibla korgarDiskmaskin DM3220RFD har flexibla korgar med hö;j- och sä;nkbar ö;verkorg.Korgarna har en utformning som gö;r att de kan anpassas efter olika storlekar och former på; tallrikar, glas, bestick och kokkä;rl.Flexibla diskmaskinskorgar kan vara ett bra val fö;r dig som har en mix av olika storlekar och former på; tallrikar, glas och kokkä;rl, eller fö;r dig som ofta anvä;nder diskmaskinen fö;r att diska stora fö;remå;l så;som grytor och kastruller.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024