Produktinformation

Diskmaskin SVERIGEDISKEN 2URFC Cylinda Sverigedisken 2URFC frå;n Cylinda ä;r en kraftfull och prisvä;rd rostfri diskmaskin med touchpanel och en stor kapacitet på; 14 kuvert.Med en lå;g ljudnivå; på; 44 dB kan du njuta av en tyst diskning, samtidigt som du fortfarande få;r en effektiv och energieffektiv diskupplevelse. Flexibelt diskschema med tidsinstä;lld startDiskmaskinen ger dig mö;jligheten att vä;lja nä;r den ska starta, så; att disken blir fä;rdig precis nä;r det passar dig.

Detta ger dig en flexibilitet och kontroll ö;ver ditt diskschema. Med denna funktion kan du anpassa ditt diskande efter dina behov och en lä;gre eltaxa.

Må;ngsidiga diskprogramSverigedisken 2UC erbjuder en mä;ngd av olika diskprogram fö;r att passa dina behov och krav. Funktioner som Autodisk, Tidssparfunktion, Program fö;r halv diskmä;ngd, Intensivdisk, Ekodisk, Daglig disk, Snabbdisk och Skondisk ger dig mö;jligheten att vä;lja det mest lä;mpliga programmet fö;r varje diskcykel.

Dessa funktioner gö;r det enkelt och praktiskt att diska, och hjä;lper dig att spara tid och energi. Automatisk ö;ppning av luckanLuckan ö;ppnas automatiskt i slutet av programmet fö;r att på; ett naturligt sä;tt torka din disk.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024