Produktinformation

Diskmaskin ESF5206LOW Electrolux Effektiv diskmaskinElectrolux ESF5206LOW ä;r en diskmaskinmed mö;jlighet till startfö;rdrö;jning. Den rymmer 13 standardkuvert och har en justerbar ö;verkorg med fä;llbara kopphyllor.

Torkar naturligtMed AirDry-teknologin luckan stä;lls luckan på; glä;nt automatiskt i diskcykelns slutskedeskede. Din disk torkar på; så; vis bå;de naturligt och mer energieffektivt.

Klarar den smutsigaste diskenFö;r att klara av de tuffaste utmaningarna har diskmaskinen ett riktigt effektivt intensivprogram. Det fö;rsä;krar en effektiv och kraftfull rengö;ring fö;r den smutsigaste disken med hjä;lp av en vattentemperatur på; 70 °C.Resurssparande snabbprogramNä;r du har en mindre laddning disk passar det 30 minuter lå;nga snabbprogrammet utmä;rkt.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024