Produktinformation

Diskmaskin EGNUP3450WC Grundig Grundig EGNUP3450WC ä;r en stilren underbyggd diskmaskin i snygg design med en kapacitet på; 14 kuvert. Gott om plats fö;r din diskDiskmaskinen har en hö;j- och sä;nkbar ö;verkorg fö;r glas och en uttagbar bestickkorg.

Rent ä;nda ut i hö;rnenCornerWash diskarmä;r en innovativ sprayarm-teknik som med rö;relse gö;r så; attvatten och tvä;ttmedel nå;r varje plats, ä;venut i hö;rnen av maskinen. HygieneCare HygieneCare-tekniken kan hjä;lpa till att eliminera 99,999 % av bakterier och virus tack vare hö;ga temperaturer, å;nga och en extra varm skö;ljcykel.

Kan anvä;ndas fö;r fö;ljande program (Alla program ä;r inte tillgä;ngliga i alla diskmaskiner, så; kontrollera programlistan på; de modeller du ä;r intresserad av). 10 å;rs garanti fö;r motorn Genom att anvä;nda en borstlö;s motor finns det ingen mekanisk friktion och dä;rmed mindre slitage.

Dessutom minskar ljudnivå;n och energifö;rbrukningen. En borstlö;s motor fö;rvä;ntas också; hå;lla lä;ngre.

Dä;rfö;r ger Grundig dig extra trygghet genom att erbjuda 10 å;rs motorgaranti. Om nå;got skulle hä;nda med motorn ersä;tts den med en ny upp till 10 å;r efter att produkten har kö;pts.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024