Produktinformation

Diskmaskin EGNUP3450XC Grundig Grundig EGNUP3450XC ä;r en stilren diskmaskin i snygg design i inox med en kapacitet på; 14 kuvert. Rent ä;ven i hö;rnenCornerWash diskarm ä;r en innovativ sprayarmsteknik som med rö;relse gö;r så; att vatten och tvä;ttmedel nå;r varje plats, ä;ven ut i hö;rnen av maskinen.

InduktionsmotorEGNUP3450XC har en kolborstfri EcoMotor med 10 å;rs motorgaranti. AutomatiskDiskmaskinen har sensorer som kä;nner av nä;r disken ä;r ren.

Senarelagd startMed diskmaskinens timerfunktion kan du skjuta upp starten i upp till 24 timmar. På; så; vis kan du utnyttja lä;gre elpris eller se till att disken ä;r klar nä;r du behö;ver det.

Via displayen ser du hur lå;ng tid som å;terstå;r av diskprogrammet. Enkel rengö;ring av ugnsplå;tarDiskmaskinen har en funktion fö;r smidig rengö;ring av ugnsplå;tar.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024