Produktinformation

Diskmaskin EGNUP44540DC Grundig GrundigEGNUP44540DC ä;r en rejä;l diskmaskinimö;rkt inox. Denkombinerar elegans med banbrytande teknik.

Med kapacitet fö;r 15 kuvert ä;r denna diskmaskin en effektiv hjä;lpreda fö;r så;vä;l stora familjemiddagar som fö;r mindre sammankomster. Avancerad rengö;ringsteknikDen innovativa CornerWash-diskarmen sä;kerstä;ller att vatten och diskmedel nå;r varje vrå; av maskinen, vilket garanterar en jä;mn och grundlig rengö;ring av varje tallrik och glas.

Dubbla bestickkorgarMaskinen har bå;de en fast besticklå;da ö;verst och en uttagbar bestickkorg i den undre korgen. Du kan på; så; sä;tt på; ett flexibelt sä;tt organisera och optimera utrymmet.

Bra torkprestandaFö;r en effektiv torkprocess ö;ppnas luckan automatiskt i slutet av varje diskprogram, vilket bidrar till en snabb och energieffektiv torkning med hjä;lp av det naturliga luftflö;det. Flexibel och justerbar inredningAnpassa maskinens inredning efter dina behov med en hö;j- och sä;nkbar ö;verkorg samt sammanfä;llbara glas- och tallriksstö;d som underlä;ttar placeringen av stö;rre disk.

24 timmars tidsinstä;llningMed 24 timmars tidsinstä;llning kan du planera din diskning i fö;rvä;g och hå;lla koll på; hur lå;ng tid som å;terstå;r av programmet. Hygien i fokus HygieneCare-tekniken tar bort 99,999 % av bakterier och virus genom hö;ga temperaturer, å;nga och en extra varm skö;ljcykel, vilket ger en exceptionellt hygienisk ren disk.

Lå;ngvarig kvalitetMed en borstlö;s motor som minskar slitage och ljudnivå;, samt sä;nker energifö;rbrukningen, stå;r Grundig fö;r kvalitet och hå;llbarhet. Detta å;terspeglas i den 10-å;riga motorgarantin, som ger dig extra trygghet.Om nå;got skulle hä;nda med motorn ersä;tts den med en ny upp till 10 å;r efter att produkten har kö;pts.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024