Produktinformation

Diskmaskin EGNVP3450C Grundig Få; en stilren och effektiv kö;ksmiljö; med Grundig EGNVP3450C helintegrerade diskmaskin. Med imponerande kapacitet, innovativa funktioner och hö;g prestanda tar den hand om din disk på; bä;sta mö;jliga sä;tt.

Design och kapacitet fö;r en smidig kö;ksmiljö;Grundig EGNVP3450C ä;r en helintegrerad diskmaskin som smä;lter sö;mlö;st in i ditt kö;k och ger en stilren look. Diskmaskinen ä;r helintegrerad fö;r att anvä;ndas med snickerilucka och fö;rsedd med Sliding Door-funktion.

Snickeriluckan kö;per du separat. Den ingå;r inte.Med en kapacitet på; 14 kuvert få;r du gott om plats fö;r din disk, vilket gö;r att du kan diska mer på; en gå;ng och minska antalet diskomgå;ngar.

Flexibilitet och smarta funktionerDiskmaskinen har en hö;j- och sä;nkbar ö;verkorg samt en uttagbar bestickkorg, vilket ger dig flexibilitet att anpassa maskinen efter din disk. Enastå;ende rengö;ring och prestandaCornerWash diskarm ä;r en innovativ sprayarm-teknik som sä;kerstä;ller att vatten och diskmedel nå;r varje plats i maskinen, ä;ven ut i hö;rnen.

Detta ger en jä;mn och effektiv rengö;ring av din disk. HygieneCare fö;r extra renlighetMed HygieneCare-tekniken kan du eliminera 99,999 % av bakterier och virus genom hö;ga temperaturer, å;nga och en extra varm skö;ljcykel.Du kan kä;nna dig trygg med att din disk blir bå;de ren och hygienisk med Grundig EGNVP3450C diskmaskin.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024