Produktinformation

Kompakt och stilren GSU 4E820 ä;r en stilren diskmaskin med en kapacitet fö;r 11 kuvert och en bredd på; 45 cm. Maskinen har en tydlig LCD-display med touchknappar som ger dig full kontroll.

Den har å;tta olika program varav ett snabbprogram. Du har ä;ven mö;jlighet till att stä;lla in fö;rdrö;jd start fö;r att bä;ttre passa ditt schema.

Driftssä;ker och flexibelMaskinen ä;r utrustad med en kolborstfri EcoMotor som ger tyst och på;litlig drift, medan sensorteknik kä;nner av nä;r disken ä;r ren. Interiö;ren ä;r flexibel och genomtä;nkt med stö;d som gå;r att fä;lla samman fö;r att skapa utrymme samt en hö;j- och sä;nkbar ö;verkorg.

Automatisk dö;rrö;ppningDiskmaskinsluckan ö;ppnas automatiskt efter avslutatdiskprogram. Det gö;r att din disk blir torr på; kortast tid och dessutom utan flä;ckar.

10 å;rs garanti fö;r motorn Genom att anvä;nda en borstlö;s motor finns det ingen mekanisk friktion och dä;rmed mindre slitage. Dessutom minskar ljudnivå;n och energifö;rbrukningen.

En borstlö;s motor fö;rvä;ntas också; hå;lla lä;ngre. Dä;rfö;r ger Grundig dig extra trygghet genom att erbjuda 10 å;rs motorgaranti.

Om nå;got skulle hä;nda med motorn ersä;tts den med en ny upp till 10 å;r efter att produkten har kö;pts. Instruktioner fö;r kö;p och villkor ingå;r i produkten.

Nä;r du investerar i den hä;r diskmaskinen frå;n Grundig få;r du fem å;rs garanti. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024