Produktinformation

DiskmaskinQB6147XHusqvarna Husqvarna QB6147X 7000 GlassCare ä;r en diskmaskin som imponerar med sin stora kapacitet och ä;r perfekt fö;r stö;rre hushå;ll. Den kan rymma upp till 14 kuvert på; en gå;ng vilket minskar behovet av att kö;ra flera omgå;ngar och sparar bå;de tid och energi.

Det ger dig också; mer utrymme i kö;ket eftersom du slipper staplar med vä;ntande disk i diskhon eller på; diskbä;nken.Dessutom få;r du ekonomiska fö;rdelar då; det sparar på; vatten- och energifö;rbrukningen, vilket kan leda till lä;gre rä;kningar. MaxiFlexMaxiFlex-lå;dan gö;r det mö;jligt att placera alla typer av bestick och kö;ksredskap, oavsett storlek eller form, i diskmaskinen.

De flexibla avdelarna och det optimala djupet gö;r att lå;dan kan anpassas fö;r att passa varje fö;remå;l, vilket mö;jliggö;r en effektiv och grundlig rengö;ring av allt på; en och samma gå;ng. Effektiv diskning med Autosensor-funktionenEn av fö;rdelarna med diskmaskinen ä;r dess Autosensor-funktion, vilket innebä;r att den har fö;rmå;gan att identifiera nivå;n av smutsighet på; disken och vä;lja det mest lä;mpliga programmet fö;r rengö;ring.

Det resulterar i en mer effektiv och tidsbesparande diskning eftersom maskinen anpassar sig till varje specifik disk och endast anvä;nder det som behö;vs fö;r att rengö;ra den optimalt. Sä;ker diskning fö;r glas med SoftGrips glashå;llareGlashå;llarna med SoftGrips i den nedre korgen på; diskmaskinen ger extra skydd å;t dina glas.

Genom att hå;lla glasen på; plats och undvika kontakt med annan disk minimeras risken fö;r skador under diskcykeln. Det gö;r att du kan lita på; att dina glas kommer att rengö;ras på; ett skonsamt sä;tt och bevaras i gott skick lä;ngre.

Miljö;vä;nlig och effektiv torkning med AirDry-teknikAirDry ä;r en avancerad torkteknik hos diskmaskinen. Istä;llet fö;r att anvä;nda extra energi fö;r att torka disken efter tvä;ttcykeln, anvä;nder AirDry en naturlig torkprocess med hjä;lp av omgivande luft.

Nä;r tvä;ttcykeln ä;r klar ö;ppnas luckan till diskmaskinen automatiskt, vilket skapar en luftströ;m som torkar disken på; ett effektivt sä;tt och utan extra energifö;rbrukning. Detta ä;r en bekvä;m och miljö;vä;nlig funktion som ger dig torr och ren disk på; ett snabbt och effektivt sä;tt, samtidigt som det hå;ller nere energifö;rbrukningen i hemmet.

Flexibel och enkel diskning med LED-panel och senare startfunktionDiskmaskinen har en anvä;ndarvä;nlig panel med symboler och LED-indikatorer.Med senare start-funktionen kan du stä;lla in starttiden fö;r diskmaskinen frå;n 1 till 24 timmar i fö;rvä;g, vilket ger dig mer flexibilitet och kontroll ö;ver din diskning. Dessa praktiska funktioner gö;r det enklare och bekvä;mare fö;r dig att anvä;nda diskmaskinen på; ett mer effektivt sä;tt, anpassat efter dina behov och tidsramar.

Utforska olika diskprogram och extra funktionerHusqvarna 7000 GlassCare erbjuder en mä;ngd olika program som inkluderar Eco, Auto och Machine Care, fö;r att passa olika typer av diskning. Dessutom har den en rad extra funktioner så;som ExtraHygiene, GlassCare och XtraPower fö;r att sä;kerstä;lla optimal prestanda och maximal rengö;ring.

Med dessa funktioner kan du vara sä;ker på; att din diskning utfö;rs på; ett effektivt sä;tt, samtidigt som den bevarar glas och porslin i gott skick och skyddar mot eventuella skador. Optimera din diskning med diskmaskinens extra spolarmDiskmaskinen ä;r utrustad med en extra spolarm i taket som sprider vatten jä;mnt ö;ver disken, vilket ger optimal rengö;ring och resultat.

Denna funktion gö;r det enklare och mer effektivt att diska. Enkel justering med QuickLift-korgen fö;r bekvä;m och effektiv diskningMed mö;jligheten att justera ö;vre korgen i hö;jdled, ä;ven nä;r den ä;r fullastad, kan du enkelt anpassa diskmaskinen efter olika storlekar på; tallrikar och glas.

Dubbelskydd mot vattenlä;ckor - AquaControl inloppsslang och hel botten med flottö;rDiskmaskinen ä;r utrustad med en AquaControl inloppsslang och en hel botten med flottö;r fö;r att ge extra sä;kerhet mot potentiella vattenlä;ckor. AquaControl inloppsslangen ä;r konstruerad med ett dubbelskiktat hö;lje fö;r att fö;rhindra eventuella skador på; insidan, och flottö;ren i botten av maskinen ö;vervakar stä;ndigt vattenflö;det.

Om det skulle uppstå; en lä;cka, stä;ngs vattnet av automatiskt och en larmfunktion aktiveras. Detta ger dig en extra trygghet och sä;kerhet i hemmet, vilket gö;r att du kan lita på; att din diskning utfö;rs på; ett sä;kert och på;litligt sä;tt utan att behö;va oroa dig fö;r eventuella vattenlä;ckor.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024