Produktinformation

Diskmaskin QBC8255X Husqvarna Med vä;rldens fö;rsta lyft-och-ladda-korg tar Husqvarna QBC8255XComfortLift® diskmaskin disken till en ny nivå; av bekvä;mlighet och effektivitet. Upplev anpassningsbart utrymme, smart teknik och kraftfull rengö;ring i en enda maskin.

Komfort i varje lyftComfortLift® revolutionerar diskmaskinen med vä;rldens fö;rsta lyft-och-ladda korg. Du kan enkelt hö;ja den nedre korgen till en bekvä;m hö;jd med ett enkelt handgrepp.

Det gö;r att du kan fylla och tö;mma maskinen utan att bö;ja dig, och tar diskmaskinen till en helt ny nivå; av anvä;ndarvä;nlighet. Anpassningsbart utrymme med MaxiFlexI MaxiFlex-lå;dan ryms bestick och kö;ksredskap i må;nga olika storlekar, oavsett om de ä;r stora eller har annorlunda form.

Flexibla avdelare och maximerat djup betyder att den kan anpassas. De flesta fö;remå;len kan stoppas in och diskas på; en gå;ng.

Full koll med smart teknikDiskmaskinen har smart beam-on floor-teknik som ger dig full koll. En rö;d ljuspunkt projiceras på; golvet nä;r programmet gå;r och ä;ndrar fä;rg till grö;n nä;r disken ä;r klar.

Smidigt och effektivt. Kraftfull rengö;ring med SatelliteClean®Upplev enastå;ende rengö;ringsresultat med SatelliteClean®.

Denna sprayarm har tre gå;nger bä;ttre tä;ckning ä;n standarden tack vare sin dubbla roterande arm som stä;ndigt ä;ndrar sprayvinkeln. Varje hö;rn och vrå; av din disk blir noggrant rengjorda. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024