Sidan innehåller annonslänkar

Siemens extraKlasse SX75EX00CS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Integrerad diskmaskin SX75EX00CS Siemens extraKlasse Ä;r du redo att ta ditt kö;k in i framtiden? Uppgradera till uppkopplade Siemens iQ500 SX75EX00CS, inbyggnadsdiskmaskinen som inte bara fö;renklar din vardag utan också; ger en touch av modernitet och stil till ditt kö;k. Teknik mö;ter bekvä;mlighet och design i denna Siemens extraKlasse-produkt.

Bekvä;mlighet in i det lä;ngstaSiemens integrerade diskmaskin iQ500 SX75EX00CS kan styras via mobilen eller genom rö;ststyrning. Du har nu full kontroll ö;ver din diskprocess, oavsett var du ä;r.

Upplev också; hur enkel och flexibel in- och urlastning kan vara med flex-korgar och -lå;dor. Må;ngsidiga program fö;r alla behovVä;lj mellan 8 olika program inklusive Eco, Auto, Intensiv och Snabb, som garanterar en skrä;ddarsydd diskning oavsett behov.

Med specialfunktioner som VarioSpeedPlus och HygienePlus via Home Connect-appen, få;r du mö;jlighet att anpassa diskprocessen till dina specifika krav.varioSpeed Plus erbjuder en diskning som ä;r upp till tre gå;nger snabbare utan att kompromissa med resultatet. Sä;kerhet och effektivitet i fokusMed Siemens iQ500 SX75EX00CS behö;ver du inte kompromissa mellan effektivitet och sä;kerhet.

Den smarta teknologin bakom denna inbyggnadsdiskmaskin garanterar inte bara en enastå;ende diskprestanda utan också; en sä;ker anvä;ndning. Frå;n aquaStop sä;kerhetssystem som minimerar riskerna fö;r vattenskador i ditt kö;k till elektronisk resttidsindikator som hå;ller dig uppdaterad, allt ä;r designat med din komfort och sä;kerhet i å;tanke.

Design mö;ter funktionalitetSiemens iQ500 SX75EX00CS har mer ä;n bara avancerade funktioner. Med funktioner som glasskyddsteknik och inkluderad flaskhå;llare, ä;r varje detalj tä;nkt fö;r att gö;ra din diskupplevelse bä;ttre ä;n nå;gonsin.

Den stilrena designen med sideLight och det blå;a ljuset som indikerar programstatus, tillsammans med den sö;mlö;sa integrationen i ditt kö;k genom varioHinge, gö;r att din diskmaskin inte bara ä;r en apparat, utan en del av ditt hem. Snickeriluckan, som du monterar på; diskmaskinen, ombesö;rjer du sjä;lv fö;r att matcha dina ö;vriga kö;ksluckor.

autoOpen dryAutomatisk ö;ppning av luckan i slutet av eco-programmet fö;rbä;ttrar torkresultaten och sparar energi. iQdrive teknologi Diskmaskinen har en energisnå;l och tyst motor som garanterar en effektiv och lugn drift. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024