Produktinformation

Med Smeg 50 s Style diskmaskin kommer du att känna dig glamorös även när du laddar och tömmer maskinen. Diskmaskinen rymmer upp till 13 kuvert, medan ett urval av 11 program säkerställer att din disk är skinande ren och rödo precis i tid för ytterligare ett middagsfest.

Design Denna Smeg diskmaskin blir en juvel i ditt kök tack vare sin slående färg och glamorösa 50-tals vintage design. Kapacitet Nu kan du enkelt rengöra alla rätter som är kvar efter ett middagsfest, eftersom diskmaskinen har en generös kapacitet på 13 kuvert.

Program Smeg diskmaskin erbjuder ett urval av 10 + 1-program som enkelt hanterar även mycket smutsig disk. Autoöppning Dörren öppnas automatiskt när tvättcykeln är klar, vilket garanterar snabbare och effektivare torkning.

Fördröjd start Försena början på varje tvättcykel för att passa ditt schema. FlexiFit dörr Den här flexibla apparaten hjälper dig att spara lite utrymme om du har ett mindre kök, eftersom det är utrustat med en FlexiFit skjutdörr.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024