Produktinformation

Med Smeg diskmaskin STL42324DE är det enkelt att diska efter middagsfesten tack vare den generösa kapaciteten på 14 kuvert och 10 + 1-program. Med Total AquaStop ger diskmaskinen säker drift utan olycksfall och AutoOpen-systemet garanterar snabbt torkresultat.

Kapacitet Apparaten rymmer enkelt alla rätter från en middagsfest tack vare sin generösa kapacitet på 14 kuvert. Program Välj bland urvalet av 10 + 1-program det som passar dig bäst.

AutoOpen torkning Dörrarna till diskmaskinen öppnas automatiskt när rengöringen är klar för att garantera snabbare torkning av disken. AutoDos Denna apparat har enkel automatisk dosering för att uppnå fantastiska rengöringsresultat.

Försenad start Försena början på varje tvättcykel så att den passar ditt schema. Total AquaStop För att spara dig från vattenskador har diskmaskinen AquaStop-teknik. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024