Produktinformation

Med Smeg diskmaskin LVS344PM får du aldrig slut på rena tallrikar. Den eleganta rostfria maskinen med 10 + 1-program, fördröjd start och automatisk öppningsfunktion rymmer 14 kuvert, vilket gör denna tröttsamma syssla till en enkel rutin.

Design Tack vare designen i rostfritt stål passar denna Smeg diskmaskin i alla moderna kök. Kapacitet Apparaten har en generös kapacitet, tillräckligt för att rymma upp till 14 kuvert.

Program Välj ett av 10 + 1-programmen och njut av ren disk. Försenad start Ställ in din diskmaskin så att den startar tvättprogrammet när det passar dig och ditt dagliga schema.

Autoöppning Dörren öppnas automatiskt efter att tvättcykeln är klar, vilket säkerställer snabbare och effektivare torkning. Total Aqua Stop För att skydda dig från vattenskador har diskmaskinen Total Aqua Stop-teknik.

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024