Produktinformation

Att diska kommer bli en bekväm och ansträngningslös uppgift tack vare Smeg diskmaskin ST323PT med en kapacitet för 14 kuvert och 10+1 praktiska program. Diskmaskinen sparar tid och energi och gör alltid din disk skinande ren genom att använda ett effektivt Auto-öppningssystem för torkning, och FlexiFit-upphängningen ger enheten ett slätt utseende.

Kapacitet Denna Smeg diskmasin har tillräckligt med utrymme för 14 kuvert. All disk efter en middag med vänner eller familjen kan enkel få plats i diskmaskien och rengöras ordentligt.

Program Med 10+1 praktiska program blir ingen smuts ett problem längre. Auto-öppning För en snabb och effektiv torkningsprocess öpnnas luckan automatiskt efter diskcykeln så att ångan går ut snabbare.

Fördröjd start Fördröj starten på diskcykeln efter ditt schema. Med funktionen för fördröjd start kan du ställa in så att diskmaskinen startar senare så att disken är ren när du kommer hem från skolan eller arbetet.

FlexiFit-skjutlucka FlexiFit-upphängningssystemet säkerställer ett slätt utseende och en flexibel skjutning av luckan. Säkerhet Denna diskmaskin är utrustad med en anti-översvämningsenhet för att skydda mot vattenskador. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024