Produktinformation

Din disk blir fullständigt rengjord på nolltid tack vare Smeg diskmaskinSTL232CL och dess generösa kapacitet, 10 + 1 program och ett försenat startalternativ. En bekväm automatisk öppningsfunktion garanterar perfekta torkresultat.

Och tack vare FlexiFit skjutdörr är apparaten en perfekt passform även för de mindre köken. Kapacitet Apparaten rymmer enkelt alla rätter från en middagsfest tack vare sin generösa kapacitet på 13 kuvert.

Program Smeg diskmaskin erbjuder ett urval av 10 + 1-program som enkelt hanterar även mycket smutsig disk. Autoöppning Dörren öppnas automatiskt när tvättcykeln är klar, vilket säkerställer snabbare och effektivare torkning.

Fördröjd start Försena början på varje tvättcykel så att den passar ditt schema. Total Aqua Stop Diskmaskinen har Total Aqua Stop-teknik för att skydda dig från vattenskador.

FlexiFit-dörr Den här flexibla apparaten hjälper dig att spara lite utrymme om du har ett mindre kök, eftersom det är utrustat med en FlexiFit-skjutdörr. Ingår i paketet - Smeg diskmaskin .

Diskmaskiner från andra varumärken

Asko DFI5448D

Diskmaskiner från Asko

Visa produkter inom Diskmaskiner från Asko.
Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Grundig GSU 4E820

Diskmaskiner från Grundig

Se vad Grundig har inom Diskmaskiner.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024