Produktinformation

Håll din disk ren och hygienisk med en Smeg diskmaskin STL253CL som har en kapacitet för 13 kuvert och 10+1 praktiska program att välja mellan. Du kan även använda det fördröjda startalternativtet när du har bråttom och få din disk klar på ett ögonblick med Auto-öppningsfunktionen.

Kapacitet Smeg diskmaskin har tillräckligt med utrymme för 13 kuvert. All disk efter en middag med vänner eller familjen kan enkel få plats i diskmaskien och rengöras ordentligt.

Program Med 10+1 praktiska program blir ingen smuts ett problem längre. Auto-öppning För en snabb och effektiv torkningsprocess öpnnas luckan automatiskt efter diskcykeln så att ångan går ut snabbare.

Fördröjd start Fördröj starten på diskcykeln efter ditt schema. Med funktionen för fördröjd start kan du ställa in så att diskmaskinen startar senare så att disken är ren när du kommer hem från skolan eller arbetet.

Total AquaStop AquaStop-systemet säkerställer 100% skydd mot vattenskador. Tack vare slangen med dubbla väggar och säkerhetsventil behöver du inte oroa dig för vattenläckage. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024