Produktinformation

Din disk blir ren på nolltid tack vare Smeg diskmaskin STL324BQLoch dess generösa kapacitet, 12 +2 program och ett försenat startalternativ. En bekväm automatisk öppningsfunktion garanterar perfekta torkresultat.

Och tack vare FlexiFit skjutdörr är apparaten en perfekt passform även för de mindre köken. Kapacitet Apparaten rymmer enkelt alla rätter från en middagsfest tack vare sin generösa kapacitet på 14 kuvert.

Program Smeg diskmaskin erbjuder ett urval av 12+ 2-program som enkelt hanterar även mycket smutsig disk. Automatisk öppning Dörren öppnas automatiskt efter att tvättcykeln är klar, vilket säkerställer snabbare och effektivare torkning.

Fördröjd start Försena början på varje tvättcykel för att passa ditt schema. Aquastop Diskmaskinen har Aquastop-funktion för att skydda dig från vattenskador.

FlexiFit-dörr Den här flexibla apparaten hjälper dig att spara lite utrymme om du har ett mindre kök, eftersom det är utrustat med en FlexiFit-skjutdörr. Ingår i paketet - Smeg diskmaskin .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024