Produktinformation

Med 14 olika diskprogram, integrerade funktioner såsom AquaStop för att förhindra läckage och en FlexiFit skjutlucka för att spara utrymme är denna Smeg diskmaskin STL324BQLH utmärkt för alla kök. Denna serie har även en interiör i rostfritt stål som gör rengöringen enkel, och även en besticklåda som ger en större kapacitet.

Kapacitet Med en maximal kapacitet på 14 kuvert tillsammans med en besticklåda har denna diskmaskin rikligt med utrymme för även större familjemiddagar. Den har även en interiör i rostfritt stål.

Program Denna diskmaskin har 12+2 integrerade program, vilket gör att du kan använda den för alla typer av disk. Auto-öppning För en snabb och effektiv torkningsprocess öpnnas luckan automatiskt efter diskcykeln så att ångan går ut snabbare.

Fördröjd start Fördröj starten på diskcykeln efter ditt schema. Med funktionen för fördröjd start kan du ställa in så att diskmaskinen startar senare så att disken är ren när du kommer hem från skolan eller arbetet.

FlexiFit-lucka En skjutande FlexiFit-lucka ger mer utrymme i ditt kök, vilket gör att denna diskmaskin passar in även i de minsta köken. AquaStop Denna funktion ger extra skydd mot vattenläckage på vatteninloppet, vilket minskar risken för större läckage.

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024