Produktinformation

Disken blir skinande ren tack vare integrerade Smeg diskmaskin ST4533IN med kapacitet för 10 kuvert och 8 praktiska program. Apparaten sparar tid och energi och lämnar alltid din disk obefläckade genom att använda ett effektivt automatiskt torkningssystem, och FlexiFit-gångjärnet garanterar ett smidigt utseende på apparaten.

Kapacitet Denna Smeg diskmaskin har tillräckligt med utrymme för 10 kuvert. All disk efter en middag med vänner eller familj kan lätt rymmas i den här apparaten för att diskas ordentligt.

Program Med åtta praktiska program kommer ingen smuts att orsaka problem längre. Auto open För en snabb och effektiv torkningsprocess öppnas dörren automatiskt efter att tvättcykeln är klar så att ångan kommer ut snabbare.

Försenad start Försena början på diskningen så att den passar ditt dagliga schema. Med fördröjd startfunktion kan du ställa in din diskmaskin så att den startar tvättcykeln senare, så att du får rena diskar när du kommer tillbaka från skolan, jobbet eller livsmedelsbutiken.

FlexiFit skjutdörr Flexifit gångjärnssystem garanterar ett smidigt utseende och en flexibel skjutning av dörren. Säkerhet Denna diskmaskin är utrustad med en Total Aqua Stop-teknik för att skydda dig från vattenskador. .

Diskmaskiner från andra varumärken

Bosch SPV4HKX45E

Diskmaskiner från Bosch

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Bosch.
Cylinda DM 3126

Diskmaskiner från Cylinda

Utforska allt inom Diskmaskiner från Cylinda.
Elvita CBD6603V

Diskmaskiner från Elvita

Missa inga bra priser på Diskmaskiner från Elvita.
Husqvarna QB6054W

Diskmaskiner från Husqvarna

Utforska allt inom Diskmaskiner från Husqvarna.
Whirlpool WUE 2B26

Diskmaskiner från Whirlpool

Se vad Whirlpool har inom Diskmaskiner.
Smeg diskmaskin ST323PT

Diskmaskiner från Smeg

Se produkter inom Diskmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024