Joseph Joseph - FridgeStore Kylskåpsförvaring Låda 25,5 cm Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Förvaringslåda för kylskåp 25,5 cm från Joseph Joseph.Denna smarta design optimerar användningen av tillgängligt utrymme i ditt kylskåp. Häng på en befintlig hylla och säkras på plats med hjälp av två sugproppar.

Lådan har ett enkelt handtag för smidig åtkomst och rymmer olika typer livsmedel. För att justera placeringen eller ta bort den för rengöring, behöver du bara lossa sugpropparna och sedan fästa dem igen.Minsta hyllbredd 26 cm.

Maximal hylltjocklek 1 cm.Längd 25,5 cm, bredd 31,3 cm.Joseph Joseph är kända för skärbrädor, diskställ och andra köksredskap.Med en produkt från Jospeh Joseph inser du snart hur omständligt saker var tidigare. De brittiska tvillingbröderna Richard och Anthony Joseph grundade varumärket Joseph Joseph 2003.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024