Produktinformation

Frysskå;p F3285NVE Cylinda CylindafrysF3285NVE ä;r den perfekta lö;sningen fö;r dig som behö;ver mycket utrymme fö;r att frysa mat. Med en hö;jd på; 186 cm och en volym på; 280 liter finns det gott om plats fö;r alla dina frysvaror.

Den elektroniskt styrda panelen gö;r det enkelt att justera temperaturen, och det greppvä;nliga handtaget gö;r att du enkelt kan ö;ppna och stä;nga dö;rren. Dö;rren ä;r vä;nsterhä;ngd och omhä;ngningsbar.

Smart designCylinda frys F3285NVE har en smart design med glashyllor och fem rymliga lå;dor fö;r enkel å;tkomst till dina matvaror. Två; hyllor har fä;llbar front och en lå;da ä;r en s k Big Box, vilket ger dig mö;jlighet att frysa stora fö;remå;l på; ett enkelt sä;tt.

Frysen kan frysa in 13 kg/dygn. Bekvä;ma funktionerAutomatisk avfrostning och snabbinfrysning med automatisk å;tergå;ng gö;r att du kan spara tid och energi samtidigt som du hå;ller dina matvaror i toppskick.Du slipper frosta av frysen sjä;lv och kan lä;gga tiden på; roligare saker.

Snabbinfrysningsknappen anvä;nder du nä;r du ska frysa in må;nga varor t ex nä;r du har storhandlat. Det snabbar på; infrysningen och gö;r att de redan infrysta varorna inte tinar upp.

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024