Produktinformation

Frysskå;p F3285XRFVE Cylinda Vä;lkommen till en vä;rld av bekvä;mlighet och effektivitet med Cylinda F3285XRFVE frys. Med sin stilrena och rostfria design, sjä;lvavfrostande funktion och generö;sa lagringskapacitet ä;r denna frys en på;litlig partner fö;r att bevara dina matvaror på; bä;sta mö;jliga sä;tt.

Optimal lagringskapacitet och flexibilitetMed en hö;jd på; 186 cm och en imponerande kapacitet på; 280 liter erbjuder Cylinda F3285XRFVE gott om utrymme fö;r att fö;rvara dina frysta varor. De olika stora lå;dorna och hyllorna ger dig flexibilitet att organisera och hå;lla ordning på; dina livsmedel.

Effektiv sjä;lvavfrostningMed sjä;lvavfrostande-funktionen slipper du besvä;ret med manuell avfrostning. Frysen tar hand om avfrostningsprocessen automatiskt, vilket sparar tid och energi samtidigt som den sä;kerstä;ller att dina livsmedel alltid fö;rvaras i optimala fö;rhå;llanden.

Bekvä;mt och greppvä;nligt handtagDen rostfria frysen ä;r utrustad med ett ergonomiskt och greppvä;nligt metallhandtag. Detta gö;r det enkelt och smidigt att ö;ppna och stä;nga frysen.

Smart kontrollpanel och enkel justeringDen invä;ndiga kontrollpanelen ä;r utformad fö;r att vara lä;tt att fö;rstå; och anvä;nda. Du kan enkelt reglera temperaturen och ö;vervaka frysfö;rhå;llandena med hjä;lp av intuitiva kontroller.

Detta ger dig full kontroll ö;ver din frys och mö;jlighet att anpassa instä;llningarna efter dina behov. Praktisk och må;ngsidig design Med en vä;nsterhä;ngd dö;rr som kan omhä;ngas efter behov, kan du anpassa frysen till din kö;kslayout.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024