Produktinformation

Frysskå;p F3485NEVE Cylinda CylindaF3485NEVEä;r en modernfrysmed fö;rstklassig fö;rvaring fö;r dina frysvaror. Rymlighet och ordningMed en imponerande volym på; 280 liter, erbjuder Cylinda F3485NEVE inte bara utrymme utan ä;ven LED-belysning, vä;lorganiserade glashyllor och rymliga lå;dor som gö;r det enkelt att hå;lla ordning i frysen.

Dessutom kommer den med en manuell ismaskin, vilket ger en lyxig kä;nsla till dina drinkar eller festfö;rberedelser. Stil och funktionalitet i harmoniDenna frys ä;r inte bara funktionell, utan ä;ven snygg med stabilt metallhandtag och utvä;ndig multidisplay.

Displayen lå;ter dig snabbt och enkelt ö;verblicka och styra frysen. Smart avfrostningsteknikSlipp manuell avfrostning tack vare den automatiska avfrostningsfunktionen.

Detta sparar inte bara tid, utan bidrar också; till en lä;ngre livslä;ngd och bä;ttre energieffektivitet. SnabbinfrysningOm du har storhandlat eller bara vill frysa ner rester snabbt, gö;r snabbinfrysningsfunktionen jobbet enkelt och effektivt.

Den justerar automatiskt tillbaka till ordinarie temperatur efter att ha sä;kerstä;llt att matvarorna fryses snabbt. Flexibel installationDenna moderna frys ä;r designad med din komfort i å;tanke, med vä;nsterhä;ngd och omhä;ngningsbar dö;rr, justerbara fö;tter och hjul i bakkant, vilket fö;renklar flytt och positionering. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024