Produktinformation

Kyl/Frys KF2266XLFHE Cylinda Cylinda KF2266XLFHE ä;r en rymlig kyl/frys som kombinerar stor fö;rvaringskapacitet med en kompakt och smidig design. Den ä;r perfekt fö;r dig som behö;ver gott om utrymme men har begrä;nsat med plats i kö;ket.

Rymlig inredningMed stora hyllplan i bå;de kyl och frys, erbjuder den hä;r modellen gott om plats fö;r allt frå;n vardagsmat till festfö;rberedelser. LessFrost-teknikFrysen ä;r utrustad med Less Frost-teknologi, vilket minskar behovet av manuell avfrostning, och gö;r skö;tseln av frysen enklare och mer tidseffektiv.

Handtag och fö;rvaring Stabila handtag underlä;ttar ö;ppning och stä;ngning. Transparenta hyllor och lå;dor gö;r det enkelt att hå;lla reda på; matvarorna.

Omhä;ngningsbara dö;rrarMö;jlighet att byta dö;rrhä;ngning frå;n hö;ger till vä;nster beroende på; kö;kets planlö;sning och dina personliga behov. LED-belysning Inredningen belyses effektivt med energisnå;l LED-belysning, som bidrar till bä;ttre sikt och lä;gre energifö;rbrukning. .

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024