Produktinformation

Kyl/frys KF2266XLFVE Cylinda Det nä;tta vita kyl- och frysskå;pet KF2266XLFVE frå;n Cylinda ä;r den perfekta lö;sningen fö;r att hå;lla dina livsmedel frä;scha och vä;lorganiserade. Detta kyl- och frysskå;p ä;r skapat med tanke på; att passa in i alla kö;k, ä;ven de med begrä;nsade utrymmen.

Dess smidiga och kompakta design gö;r det till en idealisk lö;sning fö;r trå;nga utrymmen dä;r varje centimeter ä;r vä;rdefull. Grö;nsakslå;daHå;ll dina grö;nsaker och frukt frä;scha lä;ngre med den praktiska grö;nsakslå;dan.

Perfekt fö;r att bevara vitaminer och smak. AvfrostningFrysdelen ä;r av "Less Frost" typ vilket gö;r att den inte behö;ver frostas av ofta.

Omhä;ngningsbara dö;rrarSkå;pet har en vä;nsterhä;ngda dö;rrar som enkelt kan omhä;ngas efter dina ö;nskemå;l. LED-belysningDen moderna LED-belysningen ger inte bara en elegant touch utan hjä;lper dig också; att hitta det du behö;ver nä;r som helst på; dygnet.

Justerbara fö;tter Med justerbara fö;tter kan du enkelt anpassa skå;pets hö;jd och nivå; fö;r att passa din kö;ksinredning. Rymlig och praktiskMed en total volym på; 256 liter (142 liter kyl och 114 liter frys) har du gott om utrymme fö;r att lagra alla dina favoritlivsmedel.

De justerbara hyllorna och grö;nsakslå;dan gö;r det enkelt att organisera och hitta det du behö;ver. Lå;ng livslä;ngd och tillfö;rlitlighetDet vita kyl- och frysskå;pet ä;r utrustat med en hö;gkvalitativ kompressor och ä;r byggt fö;r att hå;lla.

Med ett ljudnivå; på; endast 40 dBa stö;r det inte din vardag. Det ä;r en på;litlig partner som ä;r redo att fö;rlä;nga livslä;ngden på; dina livsmedel. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024