Produktinformation

Kyl/frys KF3280NHE Cylinda KF3280NHE frå;n Cylinda ä;r en kompakt och funktionell kyl/frys som kan gö;ra lagringen av din mat bå;de enklare och mer effektiv. Enkel kyl/frys med nö;dvä;ndiga finesserKF3280NHE har nå;got mindre bredd i må;tt (54 cm) men med alla de funktioner som gö;r vardagen lä;ttare.

Skå;pets hö;jd ä;r 180 cm och kyldelen rymmer 204 liter och frysen 75 liter. KylenKyldelen har effektiv LED-belysning fö;r god ö;verblick av maten, och ett enkelt vred fö;r att stä;lla in temperaturen.

Reglaget vid grö;nsakslå;dan ger alternativ hur hö;g fuktighet man ö;nskar fö;rvara sina grö;nsaker i. FrysenFrysdelen frostar av sig sjä;lv och hjä;lper till att hå;lla de frysta livsmedlen frä;scha lä;nge.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024