Produktinformation

Kyl/frys KF3285XNVE Cylinda Med Cylinda KF3285XNVE få;r du en rymlig och praktisk kyl/frys med en elegant vit finish och en mä;ngd praktiska funktioner som kommer gö;ra din vardag enklare.Med en hö;jd på; 186 cm passar Cylinda KF3285XNVE perfekt i de flesta kö;k. Stort utrymme och optimal fö;rvaringCylinda KF3285XNVE ä;r den perfekta kyl/fryskombinationen fö;r dig som vill ha gott om utrymme och optimal fö;rvaring fö;r din mat och dryck.

Med en kylvolym på; 230 liter och en frysvolym på; 101 liter har du gott om plats fö;r allt du behö;ver. Dual flow-flä;kt fö;r jä;mn kylningCylinda KF3285XNVE ä;r utrustad med en dual flow-flä;kt fö;r luftcirkulation som ser till att kylan fö;rdelas jä;mnt i hela skå;pet.

Detta garanterar optimal fö;rvaring och fö;rlä;nger hå;llbarheten på; din mat. Anpassa kyl/frysen efter dina behovCylinda KF3285XNVE kommer med vä;nsterhä;ngda dö;rrar som ä;r omhä;ngningsbara så; att du kan anpassa kyl/frysen efter dina behov och preferenser.Dö;rrarna har dessutom praktiska metallhandtag som ä;r lä;tta att greppa.

Hitta enkelt det du sö;kerCylinda KF3285XNVE har en effektiv LED-belysning som ger dig en tydlig ö;verblick ö;ver innehå;llet och hjä;lper dig att hitta det du letar efter. LED-belysningen ä;r energisnå;l och hå;llbar, vilket gö;r den till ett miljö;vä;nligt val.

Ordning i kylenDet stora antalet hyllor och fö;rvaringsmö;jligheter i Cylinda KF3285XNVE gö;r det lä;tt fö;r dig att organisera din mat och dryck på; ett snyggt och effektivt sä;tt. I kylen hittar du en praktisk ä;gghylla som hå;ller dina ä;gg på; plats och skyddar dem mot sprickor.

Dä;r finns också; en flaskhylla som ger dig mö;jlighet att fö;rvara dina flaskor på; ett sä;kert och smidigt sä;tt. Grö;nsakslå;dan hjä;lper dig att hå;lla dina grö;nsaker frä;scha och krispiga lä;ngre.

Automatisk avfrostningFrysen har en infrysningskapacitet på; 8 kg/dygn och tre fryslå;dor som ger dig gott om plats fö;r dina frysvaror.Automatisk avfrostning i bå;de kylen och frysen sparar tid och energi samtidigt som det fö;rhindrar isbildning. Med Cylinda KF3285XNVE få;r du en rymlig, praktisk och stilren kyl/frys som passar perfekt fö;r alla dina behov.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024