Produktinformation

Kyl/frys KF3485XNERFHE Cylinda Med Cylinda kyl/frys KF3485XNERFHE behö;ver du inte oroa dig fö;r att maten ska bli då;lig eller att det ska vara svå;rt att hå;lla ordning. Med enkelhet och funktionalitet i fokus har denna kyl/frys allt du behö;ver fö;r att hå;lla maten frä;sch.

Via en multidisplay på; dö;rren kan du reglera kyl och frys separat. Kraftfull kylning och frysningMed en totalvolym på; 331 liter, varav 230 liter i kylskå;pet och 101 liter i frysen, rymmer Cylinda kyl/frys KF3485XNERFHE all mat du kan tä;nka dig.

Oavsett om du ä;r en matlagningsentusiast eller bara vill ha en på;litlig fö;rvaringsplats fö;r maten, kommer denna kyl/frys att ta hand om det. Smart design fö;r maximal anvä;ndningFlexhyllan gö;r det mö;jligt att anpassa hyllutrymmet efter din mat, så; att du aldrig behö;ver oroa dig fö;r att det inte finns tillrä;ckligt med plats.Flexhyllan ä;r till hä;lften inskjutningsbar och gö;r att ä;ven hö;ga flaskor ryms stå;ende vi behov.Den automatiska avfrostningsfunktionen gö;r det också; enklare att hå;lla rent och frä;scht, så; att du alltid har en lä;ttö;verskå;dlig kyl/frys.

Fö;rbä;ttrad luftcirkulation och fuktighetDual Flow-flä;kten i Cylinda kyl/frys KF3485XNERFHE ser till att luften cirkulerar jä;mnt i skå;pet, vilket betyder att temperaturen hå;lls jä;mn ö;verallt och din mat fö;rblir frä;sch lä;ngre. Detta ä;r sä;rskilt viktigt fö;r kä;nsliga matvaror som frukt och grö;nsaker.Med det tydliga vredet vid grö;nsakslå;dan kan du sjä;lv reglera fuktigheten som du ö;nskar.

Flexibel och anpassningsbarDö;rrarna ä;r hö;gerhä;ngda vid leverans, men kan hä;ngas om. Med omhä;ngningsbara dö;rrar kan du enkelt anpassa denna kyl/frys till dina behov och till ditt kö;k.

Detta betyder att du kan placera den var som helst i ditt kö;k och fortfarande ha en bekvä;m och lä;ttillgä;nglig plats fö;r att fö;rvara maten. Praktisk och sä;kerMed larmet vid fö;r hö;g temperatur kan du vara sä;ker på; att maten alltid fö;rvaras på; rä;tt temperatur, och den effektiva LED-belysningen gö;r det lä;tt att hitta precis vad du letar efter.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024