Produktinformation

Kyl/frys KFI6377LFHE Cylinda Kyl och frys ä;r viktiga delar av ditt hem, och det ä;r dä;rfö;r viktigt att du vä;ljer en modell som passar dina behov.Med den hä;r integrerade kyl/frysen få;r du en praktisk och lä;ttanvä;nd enhet som ä;r enkel att bygga in i ditt kö;k. KyldelenHå;ll dina grö;nsaker frä;scha med den rymliga grö;nsakslå;dan i kyldelen på; den integrerade kyl/frysen.

Dessutom ä;r inredningen i kyldelen flyttbar och lä;tt att rengö;ra, vilket gö;r det enkelt att hå;lla den organiserad och ren. FrysdelenFrysdelen har tre praktiska fryslå;dor, varav den ö;versta ä;r ö;ppen framtill, så; att du enkelt kan ta ut och sä;tta in dina matvaror utan att behö;va bö;ja dig ner.

SnabbinfrysningFrysen har ä;ven en snabbinfrysningsfunktion.Snabbinfrysningsfunktionen gö;r det mö;jligt att snabbt frysa in matvaror och bevara deras kvalitet och nä;ringsvä;rde. Funktionen sä;nker temperaturen kraftigt och fryser in matvarorna snabbt, vilket minimerar bakterietillvä;xt och fö;rhindrar att maten torkar ut.

Genom att anvä;nda snabbinfrysningsfunktionen kan du enkelt och snabbt frysa in mat som du vill spara till senare, och njuta av frä;scha och nä;ringsrika matvaror nä;r du vill. Snygg och diskret inbyggnadMed sliding door-systemet monterar du enkelt dit dina snickeriluckor (snickeriluckor ingå;r ej) fö;r en snygg integrering i ditt kö;k.

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024