Produktinformation

Integrerad kyl/frys KFI6377NEHE Cylinda Med den sjä;lvavfrostande inbyggnads-kyl/frysen frå;n Cylinda få;r du en praktisk och elegant lö;sning fö;r att spara plats i ditt kö;k. Den har en smart inredning som ä;r lä;tt att rengö;ra och praktiska funktioner som ger dig optimal fö;rvaring av mat och dryck.

Stilren design och enkel installationDenna kyl/frys ä;r avsedd fö;r att byggas in med egna kö;ksluckor. Med sliding door-systemet med glidskenor installerar du dina snickeriluckor på; kyl/frysen och få;r en snygg och diskret montering och sö;mlö;s integrering i ditt kö;k.

Snickeriluckor ingå;r inte.Kyl/frysen har hö;gerhä;ngda dö;rrar som ä;r omhä;ngningsbara så; att du enkelt kan anpassa kyl/frysen efter dina ö;nskemå;l och behov. Smart och praktisk inredningMed sin praktiska och flyttbara inredning, inklusive en grö;nsakslå;da och en flaskhylla i kylen, kan du enkelt organisera och fö;rvara dina matvaror.De tre praktiska fryslå;dorna i frysen, inklusive den ö;ppna framliggande ö;versta lå;dan, gö;r det enkelt att hitta och ta ut maten du behö;ver.

Kyl/frysen har en stilren och elegant design med silverdetaljer på; inredningen. Energieffektiva funktionerMed sin sjä;lvavfrostande funktion och kylflä;kt i kylen hå;ller Cylinda inbyggnads-kyl/frys KFI6377NEHE din mat frä;sch och fä;rsk lä;ngre, samtidigt som den hå;ller nere energifö;rbrukningen.LED-belysning ger en effektiv och ljus inredning i kyl/frysen samtidigt som den sparar energi.

Praktiska funktioner som underlä;ttar din vardagCylinda kyl/frys KFI6377NEHE har snabbinfrysning med automatisk å;tergå;ng som gö;r att du enkelt kan frysa in din mat. Den har också; automatisk avfrostning som gö;r att du slipper att bekymra dig om isbildning på; insidan.Den elektroniskt styra panelen ger dig enkel och exakt kontroll ö;ver temperaturen i bå;de kylen och frysen.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024