Produktinformation

Frysbox CFB2102V Elvita Lå;t dina frysta livsmedel vara nä;ra till hands med denna kompakta frysbox frå;n Elvita. Den har en kapacitet på; 99 liter och klarar en omgivningstemperatur ner till -15 °C.

Den kan dä;rfö;r vara en bra extrafrys att ha t ex i garaget. Hå;ll livsmedel som kö;tt, fisk och bakverk frä;scha ä;nnu lä;ngre med Elvitas frysbox CFB2102.

På;litligFrysbox CFB2102 frå;n Elvita ä;r smart utrustad. Kompressorn ä;r tillverkad av vä;lkä;nt fabrikat, vilket sä;kerstä;ller hö;g tillfö;rlitlighet och effektivitet.

Vid hä;ndelse av strö;mavbrott fö;rblir livsmedel frysta i flera timmar, ä;ven på; sommaren. Enkelt underhå;llNä;r det kommer till frysboxar fö;r hushå;llsbruk ä;r det extra viktigt att de ä;r enkla att anvä;nda och underhå;lla.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024