Produktinformation

Frysskå;p CFS5172V Elvita Med en lagringskapacitet på; 240 liter har frysen CFS5172V frå;n Elvita gott om utrymme fö;r att lagra stora mä;ngder frysvaror, vilket ä;r perfekt fö;r familjer eller personer som fryser in mycket mat.Frysens hö;jd på; 1720 mm gö;r att den ä;r tillrä;ckligt hö;g fö;r att rymma må;nga frysvaror och samtidigt vara lä;tt att placera på; en bekvä;m plats i ditt kö;k. Bra ö;verblick och enkel manö;vreringDu kan enkelt ä;ndra instä;llningarna på; touchpanelen inuti frysen.

Justera temperaturen eller aktivera ö;nskade funktioner, till exempel snabbfrysning.Interiö;ren ä;r indelad i glashyllor och rymliga lå;dor med genomskinlig frontpanel så; att du få;r en bra ö;verblick ö;ver dina frysvaror. Dessutom har frysen LED-belysning som ger ett starkt och jä;mnt ljus och gö;r det lä;ttare att se maten i frysen.

Automatisk avfrostningDenna frys har en sjä;lvavfrostningsfunktion, vilket betyder att du inte behö;ver avfrosta den manuellt. Detta sparar tid och gö;r att frysens prestanda fortsä;tter att vara optimal.

Superfreeze snabbinfrysningFrysens snabbinfrysningsfunktion gö;r att du kan frysa in matvaror snabbt och effektivt utan att på;verka kvaliteten på; maten. Detta ä;r sä;rskilt anvä;ndbart nä;r du behö;ver frysa in mat snabbt fö;r att bevara dess kvalitet, smak och nä;ringsinnehå;ll, t ex nä;r du storhandlat.

Vä;ndbar dö;rr Frysens dö;rr ä;r vä;nsterhä;ngd, men gå;r att hä;nga om, vilket gö;r det enkelt att anpassa frysen till dina behov och den plats dä;r den ska stå;. Dö;rrlarmOm frysdö;rren lä;mnas ö;ppen lä;ngre ä;n 2minuter ljuder ett larm som en på;minnelse om att dö;rren har stå;tt ö;ppen fö;r lä;nge och att det ä;r dags att stä;nga den igen.

Detta hjä;lper till att fö;rhindra att kall luft lä;cker ut ur frysen och attmaten tinar upp och fö;rlorar sin kvalitet. Manual » .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024