Produktinformation

Kyl/frys CKF3146V Elvita Elvita CKF3146V ä;r en lä;ttanvä;nd och bra kyl/frys. Med en hö;jd på; 143,4 cm ä;r den perfekt fö;r små; till medelstora kö;k.Den har plats fö;r en hel del mat och ä;r enkel att stä;lla in som du vill ha den.

Fö;rvaringsmö;jligheterMed en rymlig kylskå;psdel på; 164 liter och en frys på; 41 liter, ger denna kombienhet gott om utrymme fö;r allt frå;n fä;rskvaror till frysta delikatesser. Detta utan att tö;mma plå;nboken.

Flexibel design De vä;ndbara dö;rrarna och de justerbara glashyllorna tillå;ter enkel anpassning efter kö;kets utseende och dina fö;rvaringsbehov. Bra ö;versikt och justering Den invä;ndiga LED-belysningen gö;r det enkelt att ö;verblicka dina matvaror, medan det enkla temperaturvredet lå;ter dig finjustera fö;r optimal fö;rvaring. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024