Produktinformation

Kylskå;p QR600I Husqvarna QR600I ä;r ett 177 cm hö;gtkylskå;pfrå;n vä;lkä;ndaHusqvarnadesignat fö;r att integreras i ditt kö;k. Du bygger in det med en passande kö;kslucka fö;r att skapa en enhetlig look i ditt kö;k.

Observera att kö;kslucka inte ingå;r i produkten.Dö;rren ä;r hä;ngd till hö;ger men ä;r omhä;ngningsbar.Kylskå;pet har en volym på; 311 liter och har en ljudnivå; på; 35 dBa. Jä;mn temperatur och frä;scha livsmedel med DynamicAirDynamicAir-funktionen sä;kerstä;ller ett kontinuerligt luftflö;de som bibehå;ller en jä;mn temperatur i hela kylskå;pet.

Detta bidrar till att fö;rhindra att vissa områ;den i kylskå;pet blir varmare ä;n andra. Dessutom motverkar DynamicAir bakterietillvä;xt vilket hjä;lper till att hå;lla livsmedlen frä;scha under en lä;ngre tid.

Exakt justering med en knapptryckningElektronisk Dual Touch Control mö;jliggö;r finjustering av kylskå;pets instä;llningar med bara en knapptryckning. Genom att anvä;nda panelen i kylskå;pet kan du enkelt styra varje funktion och ha full tillgå;ng till temperatur och andra allmä;nna instä;llningar.

Med detta kan du stä;lla in kylskå;pet exakt som du vill fö;r att få; den bä;sta mö;jliga fö;rvaringen av dina livsmedel. Maximera utrymmet i ditt kylskå;p med FlexiShelfFlexiShelf-funktionen mö;jliggö;r enkel justering av hyllorna i kylskå;pet.

Genom att skjuta den frä;mre sektionen under den bakre delen kan du skapa extra utrymme fö;r hö;gre fö;remå;l som annars inte skulle få; plats. Full synlighet och å;tkomst till dina fä;rska livsmedelMed den helt utdragbara lå;dan har du full synlighet och å;tkomst till dina fä;rska livsmedel.

Den innovativa designen gö;r det mö;jligt att stabilt dra ut lå;dan helt och hå;llet vilket ger enklare fö;rvaring och å;tkomst till livsmedlen. Energieffektiv och jä;mn LED-belysningDen invä;ndiga LED-belysningen ger ett diskret och mjukt ljus som lyser jä;mnt ö;ver hela utrymmet i kylskå;pet.

Dessutom ä;r LED-lamporna mindre till storleken och mer energieffektiva ä;n vanliga lampor vilket gö;r dem till ett mer hå;llbart alternativ. Sä;kerhet och på;litlighetDö;rrlarmet på; kylskå;p QR600I frå;n Husqvarna ger en extra sä;kerhet genom att varna dig om dö;rren stå;r ö;ppen fö;r lä;nge.

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024