Produktinformation

Kyl/frys QRT4224X-H Husqvarna Hå;ll dina rå;varor fä;rska Fö;r att skapa en utsö;kt må;ltid, ä;r det viktigt att bö;rja med fä;rska och fina rå;varor. Husqvarnakyl/frysQRT4224X-H med Twintech-systemet, hjä;lper till att fö;rvara livsmedlen vid exakt rä;tt temperatur och luftfuktighet fö;r att bevara deras frä;schö;r, utseende och nä;ringsmä;ssiga egenskaper på; bä;sta sä;tt.

Exakta elektroniska kontrollerHusqvarnas Kyl/Frys QRT4224X-H har elektroniska kontroller som gö;r det mö;jligt att gö;ra exakta ä;ndringar av bå;de temperaturen och andra funktioner. Med dessa kontroller och den digitala kontrollpanelen, få;r du omedelbar feedback på; dina justeringar, vilket gö;r det enkelt att hå;lla rä;tt temperatur och fuktighet fö;r att bevara rå;varornas frä;schö;r.

Snabb nerkylning och infrysning med CoolMatic och FrostMaticCoolMatic och FrostMatic ä;r funktioner som erbjuder snabb nerkylning och infrysning i skå;pdelarna. Detta ä;r vä;ldigt praktiskt om du behö;ver kyla eller frysa ner livsmedel snabbt, till exempel efter en storhandling.

Funktionen å;tergå;r automatiskt till den tidigare instä;llda temperaturen efter en viss tid. Effektiv och bekvä;m Kyl/frysen med NoFrost-teknologiMed NoFrost-teknologi ä;r den hä;r kyl/frysen helt frostfri, detta gö;r tidsö;dande manuell avfrostning till ett minne blott.

Du slipper oroa dig fö;r det och få;r tid till roligare saker. NoFrost-teknologin gö;r att frysen arbetar effektivt och du kan alltid hå;lla den organiserad och ren.

Det ä;r en vä;ldigt bekvä;m funktion fö;r de som inte vill lä;gga tid på; detta. Effektiv och hå;llbar LED-belysningDen invä;ndiga LED-belysningen i kyl/frysen ger ett diskret, mjukt ljus som lyser jä;mnt ö;ver hela utrymmet.

LED-lamporna ä;r mindre i storlek och mer energieffektiva ä;n vanliga lampor, vilket gö;r dem till ett mer hå;llbart alternativ. Detta ä;r inte bara bra fö;r miljö;n utan också; fö;r din plå;nbok eftersom det drar mindre strö;m.

Denna belysning gö;r det enklare att hitta det du sö;ker. På;litligt och stabilt sä;kerhetsglasHyllorna i denna kyl/frysen ä;r gjorda av robust sä;kerhetsglas, ett material som ä;r bå;de på;litligt och stabilt.

Det kan hantera det mesta utan att brytas eller skadas. Detta gö;r att du kan vara sä;ker på; att dina matvaror ä;r sä;kra och att hyllorna kommer att hå;lla lä;nge.

Sä;kerhetsglaset ä;r också; lä;tt att rengö;ra och hå;lla hygieniskt. Omhä;ngningsbara dö;rrarDö;rrarna på; denna kyl/frysen ä;r hö;gerhä;ngda men kan hä;ngas om om det behö;vs fö;r att passa din kö;ksmiljö;.

Detta ger dig flexibilitet och mö;jlighet att anpassa kyl/frysen efter dina behov. Det gö;r det lä;ttare att integrera den i ditt kö;k. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024