Produktinformation

Kyl/frys QRT4281X Husqvarna Fö;rvara dina livsmedel med precision och maximal frä;schö;r. Upptä;ckkyl/frysQRT4281Xfrå;nHusqvarna, utrustad med avancerad teknik fö;r optimal fö;rvaring av dina matvaror.

UltraFresh+UltraFresh+-lå;dan i kyl/frys QRT4281Xfrå;n Husqvarna har utvecklats fö;r att bevara nä;ringsä;mnena i grö;nsakerna. Genom att ha en tä;t lå;da med luftgenomslä;ppligt membran i kombination med ett antioxideringsfilter så; skapas en optimal luftfuktighet som motverkar kondensbildning och uttorkning.

Detta leder till att grö;nsakerna hå;ller sig frä;scha lä;ngre och inte blir bruna eller ö;vermogna. Med denna lö;sning hå;ller grö;nsakerna 40% lä;ngre och behå;ller sin krispiga fä;rg.

TwinTech® No FrostTwinTech No Frost-systemet i kyl-frys-kombinationen ä;r en banbrytande teknik som ä;r utformad fö;r att bevara smakerna i alla ingredienser. Denna avancerade teknologi kombinerar två; oberoende kylsystem fö;r kyl- och frysdel, vilket ger en ö;verlä;gsen effektivitet jä;mfö;rt med standard No Frost-system.

Du få;r en frostfri frysdel som aldrig behö;ver avfrostas och en optimal fuktnivå; i kylskå;pet som fö;rhindrar 60 % av livsmedelsfö;rlust. Med TwinTech® No Frost kan du njuta av fä;rsk mat lä;ngre och minska matsvinnet.

Stabila temperaturer med MultiFlowMultiFlow-systemet sä;kerstä;ller att livsmedlens kvalitet bevaras genom att bibehå;lla en stabil temperatur och luftfuktighet i hela kylskå;pet. Genom flera luftkanaler mö;jliggö;r systemet en aktiv cirkulation av kall luft som nå;r varje hö;rn av kylskå;pet.

Detta garanterar att alla livsmedel hå;lls fä;rska lä;ngre och fö;rhindrar att det bildas hotspots med fö;r hö;g temperatur. Anpassningsbart efter dina behovMed CustomFlex® få;r du full kontroll ö;ver hur du vill organisera ditt kylskå;p.

Du kan enkelt justera placeringen av facken fö;r att passa dina matvaror och maximera utrymmet. Detta gö;r det enkelt att nå; dina fä;rska ingredienser och skapa fantastiska må;ltider utan att behö;va leta igenom hela kylskå;pet.

Det ä;r som att ha ett kylskå;p som ä;r skrä;ddarsytt efter dina behov. Finjustera med en knapptryckningKontrollera alla funktioner i kylskå;pet med Electronic Dual Touch Control.

Genom panelen och LED-displayen kan du enkelt justera temperaturen och andra instä;llningar. Stä;ll in allt med precision fö;r bä;sta mö;jliga fö;rvaring av livsmedel.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024