Produktinformation

Kyl/frys QRT6500UHusqvarna Husqvarna QRT6500Uä;r inte bara en kyl/frys utan kommer med en mä;ngd imponerande egenskaper som dubbla kylsystem, modern design, MultiFlow och elektronisk touchkontroll. 6000 TwinTech® No FrostEftersom kyl- och frysdelen kyls oberoende av varandra, skapas en optimal miljö; fö;r varje del som hjä;lper till att bevara matens fä;rskhet och nä;ringsä;mnen.

Det betyder att maten hå;lls saftig i kyldelen, medan frysdelen behå;ller en idealisk temperatur fö;r att fö;rhindra att maten torkar ut eller fö;rlorar sin kvalitet.Vilket också; betyder att avfrostning av frysen inte behö;vs. Med TwinTech® No Frost-teknologin behå;ller kyl-frysen din mat 60 % saftigare jä;mfö;rt med enheter med en evaporator.Genom att ha separata kylningssystem fö;r kylen och frysen kan energieffektiviteten ö;kas.

Detta beror på; att varje enhet bara behö;ver arbeta fö;r att upprä;tthå;lla sin egen specifika temperatur, snarare ä;n att fö;rsö;ka balansera temperaturen i en kombinerad enhet. Stabila temperaturer och frä;schö;r med MultiFlowMultiFlow-tekniken i kyl/frysen bidrar till att skapa en mer kontrollerad och optimal miljö; fö;r matvarorna, vilket ö;kar livslä;ngden på; dina livsmedel och bidrar till en bä;ttre total matlagring.MultiFlow sä;kerstä;ller en konstant och jä;mn temperatur genom hela kyldelen.

Detta betyder att det inte finns nå;gra zoner dä;r maten blir fö;rstö;rd snabbare. Det bidrar till en lä;ngre hå;llbarhet och frä;schö;r fö;r alla dina kylvaror.

MultiFlow kontrollerar ä;ven luftfuktigheten så; att maten hå;lls saftig och fuktig, vilket fö;rlä;nger livslä;ngden på; t ex frukt och grö;nt. Funktionalitet och fö;rstklassig designLå;t ditt kö;k glä;nsa med den moderna och eleganta designen av Husqvarna QRT6500U.

Den hö;gklassiga, minimalistiska designen, tillsammans med plana dö;rrar och kvalitetsmaterial, kommer att gö;ra denna kyl/frys till mittpunkten i ditt kö;k. Elektronisk touchkontroll fö;r enkel och exakt hanteringElektronisk touchkontroll gö;r det mö;jligt att styra din kyl/frys med nå;gra få; knapptryck, vilket gö;r den otroligt enkel att anvä;nda, ä;ven fö;r de som inte ä;r tekniskt kunniga.Med elektronisk touchkontroll har du mö;jlighet att gö;ra exakta justeringar av temperaturen och andra instä;llningar, vilket ger dig fullstä;ndig kontroll ö;ver kyl/frysen.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024