Produktinformation

Integrerad kyl/frys QRT710I Husqvarna Upptä;ck Husqvarna QRT710I kyl/frys – en kombination av innovativ teknologi och smart design. Din mat har aldrig haft det bä;ttre! Inbyggnad med glidskenor och omhä;ngningsbara dö;rrarHusqvarna 7000 kyl/frys ä;r designad fö;r att byggas in med snickeriluckor (ingå;r ej) i stil med resten av ditt kö;k – ett utmä;rkt sä;tt att skapa en enhetlig och strö;mlinjeformad look

Monteringen av snickeriluckorna sker med glidskenor. Dö;rrarna ä;r hö;gerhä;ngda men omhä;ngningsbara fö;r flexibilitet och anpassning till ditt kö;k.

En kompressor och två; termostaterDenna kyl/frys har en kompressor och två; termostater, vilket ger optimal temperaturkontroll och energieffektivitet. Bevarar nä;ringsä;mnena i din mat med GreenZone-teknologiHusqvarna 7000 GreenZone Kyl-frys har en dedikerad sluten lå;da med separat klimatfunktion dä;r luftfuktigheten behå;lls på; ideal nivå;.

Detta hjä;lper till att fö;rhindra att maten fö;rstö;rs och bevarar upp till 95 % av vitaminerna i grö;nsakerna efter 11 dagar. GreenZone – fö;r fä;rskare frukt och grö;nsakerGreenZone-lå;dan avlä;gsnar ö;verflö;dig luftfuktighet och bevarar den rä;tta mä;ngden saftighet i dina grö;nsaker.

Detta bidrar till att bevara upp till 95 % av vitaminerna efter 11 dagar. TwinTech® No Frost – bibehå;ller fukt och saftighet i matenMed TwinTech® No Frost behö;ver du aldrig avfrosta frysen.

Dess dubbla kylningssystem - kyl och frys kyls oberoende av varandra - bibehå;ller fukt och saftighet i maten 60 % mer ä;n kylskå;p med en evaporator. Genom att inte anvä;nda torr frysluft, upprä;tthå;ller den ideal fuktighet och hindrar maten frå;n att torka ut.

DynamicAir – jä;mn temperatur på; varje hyllaDynamicAir ger ett konstant luftflö;de som garanterar en stabil temperatur i hela kylskå;pet. Varje hylla kyls jä;mnt fö;r att fö;rhindra varma zoner.

Detta fö;rhindrar bakterietillvä;xt och hå;ller livsmedlen fä;rska. 10 å;rs garanti på; kompressornEn garanti på; kompressorn på; 10 å;r ä;r ett tecken på; Husqvarnas fö;rtroende fö;r produktens kvalitet och hå;llbarhet.

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024