Produktinformation

Kyl/frys QRT7300B Husqvarna Upptä;ck den smartakyl/frys-kombinationenHusqvarnaQRT7300B. Ett på;litligt sä;tt att fö;rvara dina matvaror.

Intelligens i varje vrå;Husqvarna QRT7300Bä;r inte bara en kyl och frys kombi. Det ä;r din personliga hjä;lpreda i kö;ket.

Med den banbrytande Cooling 360°-teknologin ser du till att ingen mat gå;r till spillo. Kall luft fö;rdelas jä;mnt i alla hö;rn, vilket innebä;r att dina rå;varor och fä;rdiga rä;tter hå;ller sig frä;scha lä;ngre.

Skapt fö;r att passa digTrö;tt på; fack och hyllor som inte anpassar sig efter dina behov? Med CustomFlex® kan du nu organisera ditt kylskå;p precis som du vill. Flytta runt fack och hyllor med en enkel handrö;relse och maxa ditt utrymme på; dina egna villkor.

Små; detaljer som gö;r stor skillnadI Extra Chill-lå;dan kan du fö;rvara kä;nsliga rå;varor som ostar och på;lä;gg vid en nå;got lä;gre temperatur. Resultatet? Lä;ngre hå;llbarhet och frä;schö;r, så; att du kan njuta av dina favoritsmaker under en lä;ngre tid.

Garanti som ger trygghetMed en tioå;rig komponentgaranti på; kompressorn, behö;ver du inte ligga sö;mnlö;s ö;ver ditt val. Husqvarna stå;r fö;r kvalitet och hå;llbarhet, nå;got som reflekteras i detta generö;sa garantierbjudande.

Anvä;ndarvä;nlighet i fokusMed funktioner som automatisk avfrostning och snabbinfrysning har HusqvarnaQRT7300B allt du behö;ver fö;r att gö;ra din vardag enklare och mer bekymmersfri. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024