Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QRT7300W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kyl/frys QRT7300W Husqvarna Upptä;ck den smarta kyl/frys-kombinationen HusqvarnaQRT7300W. Ett på;litligt sä;tt att fö;rvara dina matvaror.

Intelligens i varje vrå;HusqvarnaQRT7300W ä;r inte bara en kyl och frys kombi. Det ä;r din personliga hjä;lpreda i kö;ket.

Med den banbrytande Cooling 360°-teknologin ser du till att ingen mat gå;r till spillo. Kall luft fö;rdelas jä;mnt i alla hö;rn, vilket innebä;r att dina rå;varor och fä;rdiga rä;tter hå;ller sig frä;scha lä;ngre.

Skapt fö;r att passa digTrö;tt på; fack och hyllor som inte anpassar sig efter dina behov? Med CustomFlex® kan du nu organisera ditt kylskå;p precis som du vill. Flytta runt fack och hyllor med en enkel handrö;relse och maxa ditt utrymme på; dina egna villkor.

Små; detaljer som gö;r stor skillnadI Extra Chill-lå;dan kan du fö;rvara kä;nsliga rå;varor som ostar och på;lä;gg vid en nå;got lä;gre temperatur. Resultatet? Lä;ngre hå;llbarhet och frä;schö;r, så; att du kan njuta av dina favoritsmaker under en lä;ngre tid.

Garanti som ger trygghetMed en tioå;rig komponentgaranti på; kompressorn, behö;ver du inte ligga sö;mnlö;s ö;ver ditt val. Husqvarna stå;r fö;r kvalitet och hå;llbarhet, nå;got som reflekteras i detta generö;sa garantierbjudande.

Anvä;ndarvä;nlighet i fokusMed funktioner som automatisk avfrostning och snabbinfrysning har Husqvarna QRT7300W allt du behö;ver fö;r att gö;ra din vardag enklare och mer bekymmersfri. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Frys från andra varumärken

Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Samsung RS6HA8891B1/EF

Frys från Samsung

Missa inga bra priser på Frys från Samsung.
Electrolux O300W

Frys från Electrolux

Se produkter inom Frys från Electrolux.
LG GBB62PZGGN

Frys från LG

Utforska allt inom Frys från LG.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024