Produktinformation

Frysskå;p QT6100U Husqvarna Mö;ter du en konstant brist på; utrymme nä;r det kommer till att frysa dina livsmedel? Då; ä;r det dags att vä;lkomna den nya och effektiva 280 liters frysen QT6100Ufrå;n Husqvarna. NoFrostFrysens NoFrost avfrostningsteknik ser till att du inte behö;ver spendera tid på; att manuellt avfrosta den, vilket ger dig mer tid att njuta av det du ä;lskar.

No Frost hå;ller frysen isfri så; att du alltid kan vara sä;ker på; maximal prestanda. Ö;ppning utan ansträ;ngningFrysen har ett metallhandtag med quick door opener-funktion – ett snabbö;ppningssystem.

Frysen hjä;lper till att ö;ppna dö;rren genom ett system som skjuter dö;rren utå;t nä;r handtaget trycks ned. Fö;rstklassig design fö;r kö;k av hö;gsta kvalitetFrysens eleganta, moderna design ger ditt kö;k ett modernt utseende.

En elegant, hö;gklassig, minimalistisk design hos den plana dö;rren och kvaliteten på; materialen kommer att gö;ra den hä;r frysen till mittpunkten i ditt kö;k. Den rostfria ytan har dessutom antifingerprintbehandlats fö;r att minimera trista fingeravtryck.

Sä;ker och på;litligUtrustad med en sä;kerhet vid strö;mavbrott på; 15 timmar, hå;ller den dina varor frysta ä;ven under strö;mavbrott. Den har också; en snabb infrysningskapacitet på; 14 kg/dag.

Lä;tt att få; på; platsUtformad med justerbara fö;tter fram och hjul bak gö;r fö;rflyttning och installation av frysen till en barnlek. Dö;rren kommer vä;nsterhä;ngd, men kan hä;ngas om. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024