Produktinformation

Frysskå;p QT6100W Husqvarna Mö;ter du en konstant brist på; utrymme nä;r det kommer till att frysa dina livsmedel? Då; ä;r det dags att vä;lkomna den nya och effektiva 280 liters frysenQT6100W frå;n Husqvarna. NoFrostFrysens NoFrost avfrostningsteknik ser till att du inte behö;ver spendera tid på; att manuellt avfrosta den, vilket ger dig mer tid att njuta av det du ä;lskar.

No Frost hå;ller frysen isfri så; att du alltid kan vara sä;ker på; maximal prestanda. Ö;ppning utan ansträ;ngningFrysen har ett metallhandtag med quick door opener-funktion – ett snabbö;ppningssystem.

Frysen hjä;lper till att ö;ppna dö;rren genom ett system som skjuter dö;rren utå;t nä;r handtaget trycks ned. Fö;rstklassig design fö;r kö;k av hö;gsta kvalitetFrysens eleganta, moderna design ger ditt kö;k ett modernt utseende.

En elegant, hö;gklassig, minimalistisk design hos den plana dö;rren och kvaliteten på; materialen kommer att gö;ra den hä;r frysen till mittpunkten i ditt kö;k. Sä;ker och på;litligUtrustad med en sä;kerhet vid strö;mavbrott på; 15 timmar, hå;ller den dina varor frysta ä;ven under strö;mavbrott.

Den har också; en snabb infrysningskapacitet på; 14 kg/dag. Lä;tt att få; på; platsUtformad med justerbara fö;tter fram och hjul bak gö;r fö;rflyttning och installation av frysen till en barnlek.

Dö;rren kommer vä;nsterhä;ngd, men kan hä;ngas om. .

Frys från andra varumärken

Upp till 4% rabatt
Electrolux ENT3LE31W5

Frys från Electrolux

Utforska allt inom Frys från Electrolux.
SMEG - Kökspaket i Classic serien med display på kyl & frys

Frys från Bosch

Se vad Bosch har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Miele K 7743 E

Frys från Miele

Här har vi samlat Frys från Miele.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
LG GFT41PZGSZ

Frys från LG

Här har vi samlat Frys från LG.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024