Produktinformation

Frysskå;p QT7100W Husqvarna Husqvarna QT7100W ä;r inte bara en frys – det ä;r en lö;sning fö;r ditt moderna kö;k. Om du sö;ker en frys med NoFrost och utvä;ndig display, har du just hittat den.

Slipp manuell avfrostning med NoFrostNoFrost-teknologin i Husqvarna QT7100W ä;r en gamechanger. Glö;m isbildning och manuell avfrostning som stjä;l din tid och energi.

Med NoFrost behö;ver du inte oroa dig fö;r isbildning i frysen, vilket sä;kerstä;ller maximal prestanda och effektivitet. SnabbinfrysningFrysen har en snabbinfrysningsfunktion som boostar nedfrysningen, perfekt nä;r du fyller på; med nya matvaror.

Snabbinfrysning innebä;r att dina livsmedel behå;ller sina nä;ringsä;mnen, smak och textur, vilket gö;r varje må;ltid till en fest fö;r sinnena. Ö;ppna upp fö;r innovationIbland ä;r det de små; sakerna som gö;r en stor skillnad.

Med Husqvarna QT7100Ws snabbö;ppningssystem kan du ö;ppna frysen med minimal ansträ;ngning. Det skergenom ett system som skjuter dö;rren utå;t nä;r handtaget trycks ned.

Designen som inte kompromissarVarfö;r ska en frys bara vara en frys nä;r den kan vara en del av din inredning? Husqvarna QT7100Ws moderna och minimalistiska design blir inte bara en praktisk apparat utan en mittpunkt i ditt kö;k. 5 å;r av lugn och roInget skriker "vi litar på; vå;r produkt" som en 5-å;rig garanti.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024