Produktinformation

Kyl/frys GBB62SWGGN LG Det hä;r ä;r en rymlig kyl/frys frå;n LG, modell GBB62SWGGN, i vitt. Med en total kapacitet på; 384 liter (277 liter fö;r kyl och 107 liter fö;r frys).

Denna kyl/frys ä;r utrustad med Linear Cooling och Door Cooling som gö;r att temperaturen hå;lls jä;mn, och Fresh Converter som gö;r att dina grö;nsaker, fisk och kö;tt fö;rvaras optimalt fö;r en lä;ngre hå;llbarhet. Frostfri frysdelFrysen i GBB62SWGGN ä;r sjä;lvavfrostande vilket innebä;r att isbildning minimeras och det blir mindre arbete fö;r dig.

Frysen har tre fryslå;dor som ger gott om utrymme fö;r att lagra dina frysta livsmedel. Dessutom kommer frysen med en praktisk isbricka som gö;r att du alltid har isbitar till hands fö;r att kyla dina drycker.

Upplev fä;rskhetens magiNatureFRESH ä;r en teknologi som hjä;lper till att bevara fä;rskheten i maten lä;ngre genom att anvä;nda olika funktioner som bland annat Door Cooling och Linear Cooling. NatureFRESH-teknologin ger en optimal fö;rvaring av grö;nsaker, fisk och kö;tt och bidrar till en bä;ttre matupplevelse genom att maten hå;lls frä;sch och god lä;ngre.

Minska matsvinnet och spara pengarLG Inverter Linear Compressor ä;r en typ av kompressor som hjä;lper till att bibehå;lla utseendet och smaken av fä;rska produkter lä;ngre genom att minska temperaturvariationer och fluktuationer. Med hjä;lp av den exakta temperaturkontrollen som LG Inverter Linear Compressor erbjuder kan maten hå;llas frä;sch i upp till 24 timmar.

Detta gö;r att maten behå;ller sin smak och kvalitet lä;ngre, samtidigt som det minskar matsvinnet. Hå;ll dina livsmedel frä;scha och vä;lsmakandeLuftventilerna i kylskå;pet hjä;lper till att hå;lla en konstant temperatur fö;r att hå;lla dina matvaror frä;scha.

Få; ut det mesta av dina livsmedelMed FRESHConverter™ kan du vä;lja rä;tt temperatur fö;r ditt kö;tt, fisk eller grö;nsaker, vilket gö;r att dina livsmedel hå;lls i bä;sta skick. Perfekt fö;r vinä;lskareDessutom ä;r kyldelen utformad fö;r att rymma upp till fem vinflaskor, vilket gö;r det till ett utmä;rkt val fö;r vinä;lskare.

Energibesparingar med 10 å;rs garantiLG Smart Inverter Compressor sä;kerstä;ller energieffektivitet vilket minskar slitaget ö;ver tid. Spara energi, pengar och få; sinnesro med 10 å;rs garanti. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024