Produktinformation

Kyl/frys RB34C600DWW/EF Samsung Samsungkyl/frysRB34C600DWW/EF ä;r den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och energieffektivitet. Med sin eleganta vita design, generö;sa lagringskapacitet och avancerade funktioner ger den dig enkel tillgå;ng till frä;scha livsmedel samtidigt som den minskar energifö;rbrukningen.

Effektiv fö;rvaring och bekvä;mlighetRB34C600DWW/EF kombinerar utmä;rkt fö;rvaringskapacitet med bekvä;mligheten av att ha bå;de kyl och frys i en produkt. Med en hö;jd på; 185 cm och en kylvolym på; 230 liter, samt en frysvolym på; 114 liter, finns det gott om plats fö;r att lagra dina matvaror och frysvaror.

Dö;rrarna ä;r hö;gerhä;ngda. Frostfri teknik fö;r enkelt underhå;ll Med No Frost-tekniken behö;ver du inte oroa dig fö;r frost och is som byggs upp i ditt kylskå;p eller frys.

Automatisk avfrostning fö;rhindrar isbildning och fö;rbä;ttrar luftcirkulationen, vilket resulterar i en snabbare uppnå;dd temperatur och lä;ngre hå;llbarhet fö;r kylsystemet. Energieffektivitet och tyst drift Vanligtvis har standardkompressorer enbart två; lä;gen – start och stopp.

Den hä;r kyl/frysen ä;r emellertid utrustad med Samsungs digitala inverterkompressor som har flera driftlä;gen beroende på; kylbehovet.Detta resulterar i lä;gre energifö;rbrukning, minskat slitage och mindre buller. Med en ljudnivå; på; endast 35 dB kommer den inte stö;ra din vardag.Fö;r total sinnesro medfö;ljer 20 å;rs garanti på; kompressorn.

Praktiska funktioner fö;r ö;kad bekvä;mlighet Snabbinfrysningsfunktionen gö;r det mö;jligt att snabbt frysa in fä;rska livsmedel fö;r att bevara deras kvalitet och nä;ringsvä;rde. Den praktiska grö;nsakslå;dan erbjuder optimala fö;rhå;llanden fö;r att hå;lla dina grö;nsaker frä;scha och knapriga lä;ngre.

Miljö;vä;nlig LED-belysningDen snygga LED-belysningen fyller skå;pet med ljus och ger en utmä;rkt ö;verblick ö;ver dina matvaror. LED-lamporna ä;r energieffektiva och genererar minimal vä;rme, vilket hjä;lper till att spara energi och hå;lla maten i bä;sta mö;jliga skick. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024