Produktinformation

Frysskå;p fö;r inbyggnad GI81NECE0 Siemens extraKlasse Siemens extraKlasse iQ500 GI81NECE0ä;r en integrerad frys som kombinerar modern teknik med smart design fö;r att ge dig en optimal fö;rvaring fö;r dina frysvaror och samtidigt smä;lta in i resten av kö;ket. Med avancerade funktioner och en elegant design ä;r detta frysskå;p en utmä;rkt investering fö;r alla moderna kö;k.

Inbyggd fö;r personlig touchDenna frys ä;r designad fö;r att smidigt kunna byggas in i ditt kö;k, vilket ger dig mö;jlighet att anpassa den till din egen stil. Kö;ksluckan som tä;cker frysen ombesö;rjs och vä;ljs av dig, vilket ger en unik mö;jlighet att skapa en sö;mlö;s och personlig look i ditt kö;k.

Genom att vä;lja en kö;kslucka som matchar resten av ditt kö;k, integreras frysen perfekt med din inredning och bidrar till en enhetlig och stilren design. Denna flexibilitet i designen gö;r att frysen inte bara ä;r en praktisk fö;rvaringslö;sning, utan också; en del av din kö;ksinredning.

noFrostFrysen ä;r utrustad med noFrost-teknologi, en avancerad funktion som eliminerar behovet av att manuellt frosta av frysen. Detta innebä;r att du sparar bå;de tid och ansträ;ngning eftersom regelbundet underhå;ll och avfrostning inte lä;ngre ä;r nö;dvä;ndigt.

softCloseFrysen ä;r fö;rsedd med en innovativ softClose-funktion som innebä;r att dö;rren stä;ngs mjukt och automatiskt nä;r den ä;r ö;ppen i en vinkel på; upp till 20°. Denna teknik, kombinerad med platta gå;ngjä;rn, bidrar till en smidig och tyst stä;ngning av frysdö;rren.

Detta minskar inte bara risken fö;r skador på; bå;de frysen och dess innehå;ll, utan fö;rhindrar också; onö;digt slitage. Sensorstyrd frysfunktionFrysen ä;r utrustad med den innovativa freshSense-tekniken, vilken garanterar en jä;mn och konstant temperatur inuti.

Tack vare inbyggda sensorer ö;vervakas och regleras temperaturen kontinuerligt fö;r att fö;rhindra avbrott i frysningsprocessen, vilket ä;r sä;rskilt viktigt nä;r nya matvaror lä;ggs till. Dessutom kommer frysen med superFreeze-funktionen, en funktion som snabbt sä;nker temperaturen fö;r att sä;kerstä;lla att nyinkö;pta livsmedel kyler ner och fryser in snabbt.

Denna kombination av sensorstyrning och snabbfrysning bidrar till att bevara matens frä;schö;r och nä;ringsvä;rde på; ett optimalt sä;tt. Flexibel fö;rvaringDenna frys ä;r utformad med varioZone, en flexibel fö;rvaringslö;sning som erbjuder exceptionell anpassningsbarhet.

Med 5 frysbackar som har transparent front, varav 2 ä;r rymliga bigBox-lå;dor, och 2 infrysningsfack med genomskinlig lucka, kan du enkelt organisera och hitta dina matvaror. Lå;dorna och glashyllorna ä;r dessutom flyttbara, vilket ger dig mö;jligheten att anpassa utrymmet i frysen efter dina specifika fö;rvaringsbehov.

Denna smarta design gö;r det mö;jligt att maximera fö;rvaringsutrymmet och hå;lla ordning på; ett effektivt sä;tt. Elektronisk temperaturstyrning med touchControlFrysen ä;r utrustad med elektronisk temperaturstyrning genom touchControl, vilket ger dig mö;jligheten att enkelt stä;lla in och ö;vervaka den ö;nskade temperaturen.

Denna funktion ger en smidig och exakt kontroll ö;ver frysmiljö;n, vilket sä;kerstä;ller att dina matvaror fö;rvaras under optimala fö;rhå;llanden. Med touchControl kan du justera temperaturen med bara nå;gra enkla tryck, vilket gö;r det lä;ttare ä;n nå;gonsin att hå;lla din mat frä;sch och vä;lbevarad.

Sä;kerhetsfunktionerLjudsignal vid ö;ppen dö;rr och blinkande display vid fö;rhö;jd temperatur ä;r nå;gra av de sä;kerhetsfunktioner som finns fö;r att skapa en tryggare och mer bekymmersfri vardag. Medfö;ljande tillbehö;rDenna frys kommer med ett praktiskt istä;rningsfack som ä;r perfekt fö;r att fö;rbereda is till drycker eller fö;r kylning av matvaror. .

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024