Produktinformation

Frysskå;p GS36NGIEV Siemens extraKlasse Siemens iQ300 GS36NGIEVä;r en rymlig rostfri frys med uppfinningsrika funktioner. Frysen ä;r en Siemens extraKlasse-produkt som ä;r 186 cm hö;g och rymmer 242 liter.

Bekvä;m noFrost-teknikInget mer krå;ngel med att avfrosta din frys igen! Med noFrost-teknologin sä;kerstä;lls att din frys fö;rblir fri frå;n isbildning, vilket sparar bå;de tid och ansträ;ngning antiFingerprintRengö;ring har aldrig varit så; enkelt! Med antiFingerprint-behandlingen minskar behovet av att stä;ndigt rengö;ra frysdö;rren, vilket ger ditt kö;k ett flä;ckfritt och skinande utseende

Flexibel fö;rvaringGS36NGIEVä;r inte bara en frys, den erbjuder flexibilitet och rikligt med plats fö;r alla dina frysvaror. De fyra transparenta fryslå;dorna ger inte bara bra ö;verblick av dina matvaror, men också; gott om plats fö;r att fö;rvara allt du behö;ver.

Dessutom ä;r de lä;tta att ta ut, vilket skapar extra utrymme snabbt nä;r du behö;ver det mest. superFreezeSnabbfrysning med Siemens extraKlasse GS36NGIEVä;r som att ge dina livsmedel en "turbo boost" i kylan.

Med superFreeze-funktionen kan du snabbt sä;nka frystemperaturen fö;r att frysa in fä;rska livsmedel optimalt, vilket bevarar smak och nä;ringsvä;rden. Snabbinfrysningen ä;r perfekt vid stora inkö;p, och funktionen ä;r enkel att aktivera med en knapptryckning iceTwister fö;r de speciella tillfä;llenaVar redo att imponera på; dina gä;ster med iceTwister, den inbyggda istä;rningslå;dan som gö;r att du enkelt har isbitar redo nä;r du behö;ver.

Frys från andra varumärken

Cylinda F1085F

Frys från Cylinda

Se vad Cylinda har inom Frys.
Elvita E-350

Frys från Elvita

Missa inga bra priser på Frys från Elvita.
Bosch GIN81ACE0

Frys från Bosch

Utforska allt inom Frys från Bosch.
Husqvarna QT751X

Frys från Husqvarna

Missa inga bra priser på Frys från Husqvarna.
Whirlpool WHE3134

Frys från Whirlpool

Visa produkter inom Frys från Whirlpool.
Smeg frysskåp S8F174DNE (Vit)

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaran.se 2024